ΦΙΛΟΘΕΗ

Πληροφορίες

 

Διεύθυνση: Πλατεία Δροσοπούλου 1, Φιλοθέη.

Τηλέφωνο Πληροφοριών: 210 6833398

Τιμή Εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 8.0 ευρώ, Φοιτητικό 6.5 ευρώ

Προσφορές-Συνεργασίες:

Συνθήκες Προβολής: Στερεοφωνικός ήχος, άνετες ξύλινες καρέκλες σκηνοθέτη

Αριθμός θέσεων: 700

Προδιαγραφές χώρου : Ο καλύτερος κήπος των βορείων προαστίων, πρόσφατα ανακαινισμένος, εύκολη πρόσβαση και για ΑΜΕΑ (όχι στο wc) άνετο parking στους γύρω δρόμους, πλούσιο bar και πολλά τραπεζάκια.

Μπαρ: Το ξακουστό Hot Dog της φιλοθέης είναι must και αποτελεί από μόνο του λόγο για να επισκεφτείτε το σινεμά. Cocktail Marguarita, μεγάλη ποικιλία σε μπύρες, κρασιά, αναψυκτικά και αλκοολούχα ποτά. Ακόμα, Domino’s πίτσα, κλασσικά ποπ κορν, nachos, πατατάκια στικς, τσιπς, ξηροί καρποί, ιταλικό παγωτό Vero Gelato και γρανίτες

Eίδος Ταινιών: Ποιοτικές επιλογές ταινιών με προτίμηση στις ευρωπαϊκές και στις βραβευμένες σε διεθνή φεστιβάλ χωρίς να αποκλείονται και οι εμπορικές επιλογές.

Τιp: Πριν τη βραδινή προβολή, όσο περιμένετε, κάντε τις αγορές σας από το παράθυρο του μπαρ που βρίσκετε έξω από το σινεμά. Ακόμα να έχετε μαζί σας ζακέτα για τη δροσούλα και να προτιμήσετε τις μπροστινές θέσεις για καλύτερο ήχο και εικόνα

Έγραψαν για το Σινέ Φιλοθέη
"Εξίσου κυριλέ, πράσινο, δροσερό και προσεγμένο είναι και το Cine Φιλοθέη, το οποίο επιπλέον διαθέτει κι ένα από τα πιο εθιστικά χοτ ντογκ της πόλης. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε!"
Διαβαστε περισσότερα εδώ

 

 

 

Πώς θα έρθετε;Photo Gallery

Τι παίζoυμε σήμερα; 

Τι παίζουμε σήμερα;

Σύντομα κοντά σας.
Οι προσφορές μας